Wil jij weten waar jouw bedrijf staat op het gebied van digitalisering? Kun jij concrete tips gebruiken om je bedrijf toekomstbestendiger te maken?

Namens Ik ben Drents Ondernemer (IBDO) brengen we graag het volgende onder de aandacht, doe er je voordeel mee!

Ik Ben Drents Ondernemer heeft het afgelopen half jaar gewerkt aan een online scan voor ondernemers die willen weten hoe zij er in de basis voor staan op het vlak van digitalisering.

Wat is de benchmark digitalisering?

De benchmark is een online vragenlijst. Het kost je als ondernemer 15 tot 20 minuten om de vragenlijst in te vullen. Na het invullen ontvang je een gepersonaliseerd adviesrapport.

Wil jij weten waar jouw bedrijf staat op het gebied van digitalisering? Kun jij concrete tips gebruiken om je bedrijf toekomstbestendiger te maken?

Gepersonaliseerd adviesrapport

Vul dan nu in 15-20 minuten de benchmark digitalisering in van Ik Ben Drents Ondernemer. Na het invullen krijg je een gepersonaliseerd adviesrapport op basis van jouw sector, bedrijfsgrootte en jouw antwoorden. Dit adviesrapport bevat concrete tips en geeft je informatie over welke partijen in de regio je verder kunnen helpen. Ook zie je waar jij staat ten opzichte van vergelijkbare bedrijven.

De benchmark is gratis en anoniem. Je kunt zelf kiezen of je je gegevens achter wilt laten voor een adviesgesprek of niet. Benieuwd waar jouw bedrijf staat?

Dit adviesrapport:

  • Geeft je inzicht in waar je met jouw bedrijf staat ten opzichte van vergelijkbare bedrijven op de onderwerpen automatisering, datagebruik, online veiligheid en online marketing;
  • Biedt concrete handvatten hoe je op deze onderwerpen zelf de volgende stap in digitalisering zou kunnen zetten;
  • Geeft informatie over relevante partijen in de regio die je met zijn vraagstukken verder kunnen helpen.

De benchmark is vrij toegankelijk, gratis en anoniem.

Hartelijke groeten namens het team van Ik Ben Drents Ondernemer,

Floortje van Aken

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens