Er komt iets moois aan in Alkmaar! Van 29 april t/m 3 september 2023 presenteert Stedelijk Museum Alkmaar vol trots een bijzondere expositie met werken van onder andere Van Gogh, Cézanne en Le Fauconnier.

Van Gogh & Friends in Alkmaar
Onder de noemer 'Van Gogh & Friends in Alkmaar' gaan we - in samenwerking met Alkmaar Marketing - middels thematische events, marketing en arrangementen dit project uitrollen over de stad. Hiermee zetten we niet alleen Alkmaar op een mooie manier in de etalage, maar is het doel ook om een bezoekersstimulans aan o.a. winkels, horeca en bestaande events te brengen.

Van Gogh Menu
Lijkt het jou leuk om in deze periode jouw gasten te verrassen met een ‘Van Gogh Menu’? Of wil je iets anders op de menukaart aanbieden dat past bij deze campagne? Geef je dan op voor 1 maart bij stadsprogrammeur van ‘Van Gogh & Friends in Alkmaar’: Els Schipper, op info@elsschipper.nl. Inspiratie vind je in deze bijlage.

Van Gogh Promotie Campagne
Rondom ‘Van Gogh & Friends in Alkmaar’ komt een uitgebreide campagne (offline en online). Met o.a. een themakrant (verspreid in de regio), een poster-en flyercampagne, social media en website (landingspagina op alkmaarprachtstad.nl). We nemen daar jou als partner graag zo veel mogelijk in mee. Voorwaarden om mee te liften op deze campagne zijn dat je de gehele periode 29 april t/m 3 september dit menu kunt aanbieden en dat je de toolkit die wordt toegestuurd toepast rondom het aanbieden van dit menu, zodat de
algemene vormgeving van ‘Van Gogh & Friends in Alkmaar’ herkenbaar is (offline: o.a. poster, online: o.a. elementen voor op je website en social media).

Aanmelden
Aanmelden kan tot 1 maart (alleen opgeven, het menu mag je uiterlijk 1 april doorgeven) heel eenvoudig door een mail te sturen naar Els Schipper op info@elsschipper.nl. Met vragen kun je hier ook terecht.

We hopen dat je mee doet!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens