Op zondag 12 september 2021 organiseert Citymarketing Velsen | .IJmuiden een nieuwe activiteit: Ontdek Velsen. Hiermee zien bewoners en bezoekers van de gemeente Velsen wat zij in tijden van corona (grotendeels) hebben moeten missen.

Van de schouwburg tot de horeca en van de musea tot de maakindustrie. Deelnemers maken op de fiets of lopend een rondje langs de parels in de gemeente. Ontdek Velsen vormt tevens de start van het culturele seizoen en valt samen met de Open Monumentendag 2021.

Perspectief

Door de coronamaatregelen is het nog onduidelijk of er deze zomer gratis toegankelijke evenementen kunnen plaatsvinden. Daarnaast is nog niet bekend wanneer de culturele instellingen in Velsen weer open mogen en hoeveel bezoekers zij mogen ontvangen. Citymarketing Velsen | .IJmuiden wil graag perspectief bieden en organiseert daarom aan het einde van de zomer een nieuwe activiteit. Maatregelen of niet, want dit kan ook coronaproof.

Meedoen en aanmelden

Wil je met jouw organisatie mee doen met Ontdek Velsen? Organiseer dan een unieke en gratis toegankelijke activiteit op jouw eigen locatie. In de publiekscommunicatie zal aangestuurd worden op een vrijwillige bijdrage van minimaal 1 euro per persoon per activiteit. De Stadsschouwburg Velsen is de eerste die zich heeft aangemeld om deel te nemen aan Ontdek Velsen. Wie volgt?

Citymarketing Velsen | .IJmuiden zorgt voor de promotie en regelt de aanmeldingen. Om te voorkomen dat het op sommige plekken te druk wordt, melden alle bezoekers zich vooraf aan voor een tijdslot. Ontdek Velsen vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur, dus wij verzoeken je de activiteiten zoveel mogelijk binnen deze tijden te organiseren.

In het voorjaar wordt er een online informatiebijeenkomst gehouden over het evenement. Voor meer informatie en aanmelden kun je mailen naar citymarketeer@ijmuiden.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens