Veel lelystedelingen leven helaas in armoede en zijn onder andere aangewezen op de Voedselbank. Voor ruim 600 van deze stadsgenoten wil Corrie Hop -eigenaresse van Restaurant Silver in Lelystad en voorzitter KHN Lelystad- zorgen dat ze met de feestdagen iets moois en lekkers op tafel kunnen zetten door ze 3-gangen diner in een box aan te bieden.

Mijn naam ik Corrie Hop en ben vanaf eind jaren ‘80 ondernemer in Lelystad en vanaf 2017 eigenaresse van restaurant Silver te Lelystad. Mijn passie is horeca, opleiden van jongeren, mensen een kans geven op een mooie toekomst. Daarnaast proberen “altijd” een voorloper te zijn met nieuwe ideeën: no-waste (volledig productgebruik), duurzaam omgaan met producten en ons volledig menu gluten- en lactosevrij te maken. Deze instelling heb ik al sinds dat ik ondernemer ben en zie ik ook elke dag weer als een uitdaging.

Vanaf 1 januari 2024 ben ik de nieuwe voorzitter van KNH Lelystad. Vanuit deze nieuwe positie, en vanuit restaurant Silver, heb ik het initiatief genomen deze Kerstactie 2023 te organiseren. Als Lelystadse bedrijven en organisaties kunnen we een krachtig statement maken. Een statement waarin visie, samenwerken en maatschappelijke betrokkenheid centraal staat om zo een bijdrage te leveren aan de actuele thema’s armoedebestrijding en voedselverspilling.

Wil jij helpen of wil je meer informatie?

Lees dan de flyer Armoedebestrijding versus Voedselverspilling kerstactie 2023 Lelystad of neem contact op met Corrie Hop, Restaurant Silver via 06 83 65 84 93 / info@restaurantsilver.nl.

Ik hoop samen met jou de Kerstactie 2023 tot een succes te maken!