Het managementteam van de gemeente Drimmelen heeft besloten om hun medewerkers als Sinterklaas cadeau een tegoedbon te geven voor een besteding in de lokale horeca in gemeente Drimmelen.

De gemeente verbindt hier de voorwaarde aan dat alle horecaondernemers mee moeten kunnen doen aan deze actie. Wij vinden dit een sympathiek plan en steunen dit van harte!

De bon krijgt een waarde van € 10,00 en het is de bedoeling dat die, als de horeca weer opengaat, besteed kan worden bij alle horecaondernemers in onze gemeente. De consument moet het dus aan een frietje, drankje of diner kunnen spenderen. Elke medewerker krijgt 3 bonnen, totale waarde € 30,-.

Doen jullie mee?
Onze vraag aan jullie is of jullie mee willen doen aan deze actie. De consumenten kunnen dan de cadeaubon bij jullie inleveren. De ondernemers kunnen de bonnen verzilveren bij KHN Drimmelen. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de actie en geef je automatisch toestemming om jouw NAW-gegevens en eventuele link naar jouw website te publiceren op de Facebookpagina van KHN Drimmelen.

Meld je aan voor deze actie en bij voorkeur vóór donderdag 3 december 2020!

Voor vragen kun je contact opnemen met drimmelenhoreca@gmail.com.

Als meerdere bedrijven animo hebben deze cadeaubonnen uit te reiken aan hun personeel, dan kunnen de bonnen besteld worden via drimmelenhoreca@gmail.com. Op de Facebookpagina van KHN Drimmelen worden binnenkort de deelnemers en meerdere info over deze actie gepubliceerd: Facebook KHN Drimmelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens