Op 27 mei gaat de allereerste Horeca Cup van start, een onvergetelijke dag die mede mogelijk wordt gemaakt door Heineken en Sligro.

Ben jij een horecaondernemer die houdt van golf, lekker eten en drinken én gezelligheid? Dan is dit jouw kans om mee te doen aan dé cup voor horecaondernemers!

Wat kun je verwachten op deze fantastische dag?

Speel 9 holes Texas Scramble op de prachtige baan van Golfbaan Dirkshorn, terwijl je onderweg geniet van heerlijke hapjes en drankjes verzorgd door leveranciers uit de horeca. Op elke hole staat een verrassing op je te wachten, om je smaakpapillen te verwennen en je golfervaring nog specialer te maken.

Programma

We starten de dag om 14:00 uur met een warm ontvangst, waarbij je kunt genieten van een kop koffie of thee en wat lekkers. Om 14:30 uur trappen we af met een welkomstwoord, waarna om 15:00 uur de wedstrijd begint. Tijdens de 9 holes kom je langs diverse stands waar je kunt proeven van de heerlijkste gerechten en drankjes.Na een enerverende golfdag keren de eerste deelnemers om 18:00 uur terug naar het clubhuis, waar om 18:30 uur de borrel van start gaat met een verfrissend Heineken biertje (andere dranken voor eigen rekening). Om 19:00 uur is het moment waar velen naar uitkijken: de prijsuitreiking met echte horecaprijzen! En voor wie nog niet genoeg heeft gehad, is er om 19:30 uur de mogelijkheid om op eigen kosten te blijven eten en de dag in stijl af te sluiten.

Kosten en deelname

Deelname aan de Horeca Cup kost slechts €10 voor leden van Golfbaan Dirkshorn en €40 voor niet-leden (en is uitsluitend voor horeca-ondernemers). Een kleine investering voor een dag vol plezier, netwerken en culinaire hoogstandjes!
Voor aanmelden en meer info Horeca cup 2024 | Golfbaan Dirkshorn.

Mis deze unieke kans niet en schrijf je vandaag nog in voor de Horeca Cup 2024. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens