Vanuit de behoefte bij ondernemers in de horeca en de zorg is het idee ontstaan iets te organiseren en daar is deze festivalopzet uit gekomen.

Ontstaan en vorm
In een online bijeenkomst zijn aanwezigen meegenomen in het ontstaan van Switch! en de vorm waarin het festival gaat plaatsvinden.

Alle aanwezigen hebben een festival bandje toegestuurd gekregen. Dit zegt iets over de sfeer die we uit willen stralen tijdens het event. Uit ervaringen hebben we geleerd dat het als prettig wordt ervaren als de vorm 'losjes' wordt neergezet. Dus geen ouderwetse banenmarkt maar een festival met diverse activiteiten waardoor bezoekers langer blijven 'hangen”. Dit heeft eerder geleid tot leuke matches.

Bewust is gekozen voor een woensdagmiddag. Naast mensen zonder werk, wordt ook mensen van werk naar werk de kans gegeven het festival te bezoeken. Op de woensdagmiddag hebben zij meer ruimte en kunnen dan hun kinderen ook meenemen. De kinderen zijn dan welkom in het klimpark. Hierdoor kunnen bezoekers echt ervaren wat het betekent te werken in de Zorg en Horeca, kunnen ze informatie ophalen en raken ze geïnspireerd.

Input vanuit de deelnemende partijen
De organisatie (tevens samen met Werkgeversservicepunt Zaanstreek/ Waterland) heeft hiervoor input nodig. De vraag is welke input jullie kunnen leveren om het festival levendig te maken. We bedoelen dus anders dan een intakeformulier neer te leggen voor sollicitanten maar door activiteiten te organiseren zodat bezoekers kunnen beleven en geïnspireerd raken.

Wanneer: woensdag 15 maart 2023
Tijd: van 14.00-19.00 uur
Waar: Klimpark Twiske in Oostzaan.
Vervoer vanuit Purmerend en Waterland is geregeld men wordt met bussen naar Oostzaan gebracht en weer terug.

Kosten
Een vast bedrag per deelnemende organisatie van € 275,- exclusief btw om deel te nemen. Wanneer je een foodtruck neerzet of eten/drinken uitdeelt aan de aanwezigen is deelname gratis. Een Experience zonder F&B komt hiervoor niet in aanmerking, maar is wel heel leuk! Deelnemende partijen krijgen een tent als stand, die (deels) gevuld kan worden met de activiteit die zij organiseren.

Mocht je niet zelf aanwezig kunnen zijn is er ook een mogelijkheid om via de organisatie te werven. De organisatie communiceert naar buiten toe jullie naam en logo als zijnde dat jullie aanwezig zijn en nemen de sollicitanten voor onze rekening. Mocht je hier meer over willen weten neem dan even contact op.

Aanmelden
Graag hoort de organisatie of je als deelnemer aanwezig bent of dat je van de mogelijkheid gebruik wil maken jouw vacatures onder de aandacht te laten brengen op 15 maart 2023! Dan kan de organisatie dat communiceren naar de bezoekers. Geef dit, samen met je ideeën, door aan: remon@dtevents.nl.

Zie ook de wervende flyer: WSP Switch Horeca en Zorg Banenfestival

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens