Van 6 tot en met 10 november organiseert het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam het evenement ‘bedrijven in zicht’, voor bedrijven in de gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Hoe kun je deelnemen?

Als horecaondernemer bepaal je zelf wanneer je je deuren opent voor bezoekers en wat je programma is. Open je deuren voor bezoekers en geef een rondleiding, demonstratie of een workshop. Je kunt ook een meet & greets of een ‘open hiring’-event organiseren. De keuze is aan jou!

Aanmelden en meer informatie

Je kunt je aanmelden op www.bedrijveninzicht.com. Daar maak je een account aan en kun je een profielpagina voor je bedrijf maken. Op de profielpagina zet je alle relevante informatie over je bedrijf en wanneer mensen het bedrijf kunnen bezoeken in de week van 6 tot en met 10 november.

‘Bedrijven in Zicht’ wordt ondersteund door een uitgebreide campagne op social media en offline. Er is een communicatie-toolkit beschikbaar met gratis communciatiemiddelen om je te helpen met het onder de aandacht brengen van het evenement .