In Haarlemmermeer organiseren 7 vo-scholen een groots evenement voor vmbo-leerlingen.

Voor dit nieuwe initiatief is je hulp en steun nodig. De organisatoren van Meet Greet Experience zijn op zoek naar bedrijven die zich beschikbaar stellen op woensdag 2 februari in Claus Park Collection om het gesprek aan te gaan met misschien wel een toekomstige medewerker.

Snuffelstage

Vervolgens zal op dinsdag 15 februari een snuffelstage plaatsvinden. Een groep leerlingen zal meelopen in jouw onderneming. Daarnaast zullen de leerlingen ook kennismaken met verschillende mbo-scholen. Zo kan de leerling zien welke opleidingen er kunnen horen bij een bepaald beroep.

In eigen regio

Zij zoeken dus ook contact met de verschillende mbo’s in de regio. Vmbo-leerlingen zoeken vaak in hun eigen regio, waarin zij opgroeien en leren het beste midden in de maatschappij. Leerlingen staan voor de lastige opgave om in deze onzekere tijd keuzes te maken voor hun toekomst.

Het is de taak van scholen, bedrijfsleven en ouders om de leerling zich te laten oriënteren en ervaringen op te laten doen in de mogelijkheden die zij hebben in onze maatschappij. Zo kunnen zij allemaal hun plek vinden in de samenleving van morgen.

Meet Greet Experience is op zoek naar zowel beroepskrachten als opleidingsinstituten.

Doe je mee?

Meld je aan via de website: meetgreetexperience.com of stuur een e-mail naar r.vandergeld@hvc.nl of k.welmers@hvc.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens