Heb je slapeloze nachten door een dalende omzet? Zorgen over het mogelijk kwijtraken van je baan? Eindeloos gepieker omdat je geen nieuwe baan kunt vinden?

Zowel de ziektedreiging als de landelijke maatregelen hebben grote gevolgen voor het dagelijks leven. Epidemioloog Rilana Wessel: “We doen onderzoek naar het effect van de coronacrisis op de psychosociale gezondheid van de mensen die in economisch opzicht door de crisis worden getroffen. We roepen inwoners van de regio IJsselland, waarvoor dit geldt, op om deel te nemen aan dit onderzoek.”

Resultaten

Met dit onderzoek wil GGD IJsselland meer inzicht krijgen in deze gevolgen van de crisis. Aan de hand daarvan worden er adviezen gegeven aan gemeenten, instanties en professionals over wat er nodig is om de groep ‘economisch getroffenen’ tijdens en na afloop van de crisis zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Woon je in de regio IJsselland en ben je economisch getroffen door de coronacrisis? Vul dan deze vragenlijst in. Je kunt het onderzoek invullen tot en met 11 april 2021.

Vragen

Heb je vragen over dit onderzoek? Mail dan naar onderzoek@ggdijsselland.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens