MECC Maastricht ontvangt in het najaar weer een aantal grote internationale vakbeurzen en congressen zoals UTECH Europe (16-18 nov) en Stainless Steel World (30 nov – 2 dec).

Een deel van de bezoekers en standhouders van deze evenementen komt van buiten de EU. Deze gasten zijn niet in het bezit van een EU DCC (Digital Corona Certificate). Echter, om überhaupt het land in te mogen, dienen zij volledig gevaccineerd te zijn. Dat kunnen ze aantonen door een vaccinatiebewijs op papier of in digitale vorm uit het land van herkomst. Bijvoorbeeld uit het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten.

MECC Maastricht gaat hier gastvrij mee om en laat deze bezoekers op vertoon hiervan toe tot de beurs of het congres. Natuurlijk maken die bezoekers ook graag gebruik van het aantrekkelijke culinaire aanbod in Maastricht. MECC Maastricht vraagt -vanuit de gezamenlijke gastvrijheid van Maastricht- hier rekening mee te houden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens