De VNG doet in samenwerking met SCC Consultancy een onderzoek naar het ‘Landschap van Ondernemersdienstverlening’. KHN is actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van dit onderzoek. Het doel van de VNG is om gemeenten breder te kunnen ondersteunen op het gebied van ondernemersdienstverlening. Als branche heeft de horeca baat bij een goed werkende dienstverlening aan ondernemers, bijvoorbeeld als je een vergunning aanvraagt. Wij hopen dan ook op een zo hoog mogelijke respons.

Help je mee?

Als het goed is heb je op maandag 20 september een uitnodiging ontvangen van SCC consultancy. Is dat niet het geval en wil je dat wel, mail dan naar solange@sccconsultancy.nl, zij zorgt ervoor dat je een persoonlijke uitnodiging ontvangt. Je kunt ook deze link gebruiken.

Inhoud onderzoek

Het onderzoek is omvangrijk en daarmee erg compleet en de moeite waard. Het gaat, naast een aantal algemene vragen, in op zaken als communicatie, vergunningen, ondernemersparticipatie en regionale samenwerkingen. Het wordt in licht aangepaste vorm ook onder alle gemeenten in Nederland uitgezet om ook vanuit die invalshoek informatie te krijgen.

Op de hoogte blijven van de resultaten?

Dat kan! In november wordt een webinar georganiseerd en in december wordt het finale rapport van dit onderzoek opgeleverd. Wil je deelnemen aan het webinar? Of wil je de eindrapportage ontvangen? Aan het einde van het onderzoek, kan je dat aangeven.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens