Business Club Steenwijkerland onderzoekt samen met de gemeente welke behoefte er is naar uitbreiding van de bedrijventerreinen. Er is gemerkt dat er nog behoefte is aan extra bedrijfskavels in Steenwijkerland. Hoeveel, waar en welk type? Dat horen zij graag van jou!

De gemeente Steenwijkerland en Business Club Steenwijkerland heeft het bestuur van KHN Steenwijkerland gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

De afgelopen jaren is de uitgifte van bedrijfskavels in Steenwijkerland snel gegaan. Op dit moment zijn er nagenoeg geen gemeentelijke bedrijfskavels meer beschikbaar binnen onze gemeente en ook komt de uitgifte van het bedrijventerrein Eeserwold (privaat bedrijventerrein) goed op gang.

Onderzoek naar behoefte aan bouwkavels

Als gemeente Steenwijkerland en Business Club Steenwijkerland vinden het belangrijk dat er voor bedrijven ook de komende jaren voldoende bouwkavels beschikbaar blijven. Daarom starten we met een onderzoek om de behoeften en wensen van bedrijven in kaart te brengen. Onderzoeksbureau Stec Groep begeleidt ons bij dit onderzoek.

Voor dit onderzoek vragen we ondernemers via een online enquête naar hun behoeften en wensen voor de komende jaren. Daarmee willen we inzichtelijk krijgen in welke kernen ruimte nodig is en wat voor type kavels we nodig hebben. Op die manier kunnen we ondernemers ook de komende jaren blijven faciliteren.

Online behoeftepeiling

Onderstaand vindt u de link naar de online enquête. Helpt u ons om de behoefte en wensen van ondernemers in kaart te brengen?
Link naar de enquête: https://nl.surveymonkey.com/r/G67L6FG. Invullen kost u ongeveer 10 minuten.

Uiterlijke datum invullen: Vrijdag 12 november

We hopen op zoveel mogelijk reacties. De enquête is voor alle bedrijven geschikt. Ook wanneer u mogelijk geen interesse hebt in een bouwkavel of eerder uw interesse kenbaar hebt gemaakt, helpt u ons door de behoeftepeiling in te vullen!

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Uw gegevens worden volledig vertrouwelijk en volgens de richtlijnen van de privacywetgeving behandeld.

U hebt de keuze om de enquête anoniem in te vullen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw bedrijfsnaam kenbaar te maken. Wanneer u dat doet, geeft u ons de mogelijkheid om u te benaderen voor eventuele verdere vragen. Dat kan ons helpen om het beste beeld te krijgen van de antwoorden. We benadrukken dat u zich hiermee nergens aan verplicht en dat we uw gegevens nooit aan derden kenbaar zullen maken. U kunt ons op ieder moment verzoeken om uw gegevens weer uit onze database te verwijderen.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

We stellen uw deelname zeer op prijs. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met Gerdi de Vries, accountmanager Business Club Steenwijkerland via 06-53250351 en gerdi@bcsteenwijkerland.nl.

Met vriendelijke groet,

Jurjen Helfrich Bram Harmsma
voorzitter BCS wethouder gemeente Steenwijkerland


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens