Online live muziek- en spelshow met spectaculaire prijzen en support voor Haarlemse horeca en artiesten. Op zaterdagavond 27 februari 2021 gaan we LIVE met de grootste ONLINE LIVE SHOW van Haarlem genaamd ‘Escape the Lockdown’.

Het is een STEUNACTIE voor onze horeca. Hiermee brengen we saamhorigheid, zichtbaarheid en gezelligheid aan onze gasten uit de Horeca en een deel van de opbrengst gaat naar de deelnemende horecazaken.

Deelname aan deze steunactie van jouw horecazaak is GRATIS! Dit is een steunactie voor ALLE horeca van Haarlem. Een avond waarbij de deelnemers bepalen voor welke horecagelegenheid ze meespelen. Van ieder verkochte ticket gaat er € 5 naar hun favoriete gelegenheid uit Haarlem. Dit kunnen ze bij aankoop van hun ticket aangeven. Zorg dat ze voor jouw zaak spelen door middel van promotie! Tevens komt er een mogelijkheid voor de deelnemers om via de website een Haarlemse borrelbox te bestellen en de avond met een hapje en een drankje te vergezellen. Ook hierbij geldt dat als de deelnemers voor jouw zaak spelen, er € 2,50 per verkochte borrelbox naar jou toe gaat.

Meld je aan via: www.escapethelockdown.online/aanmeldenhoreca

Info Escape The Lockdown Event
Een memorabele avond voor jong en oud. Individueel, met je gezin of met een vriendengroep op afstand. De deelnemers nemen plaats achter een computer en spelen mee via een LIVE STREAM. Een avondvullende online spelshow waarbij een mysterie moet worden opgelost en codes moeten worden gekraakt in de stijl van escape room puzzels aangevuld met livemuziek onder de naam ‘Vrienden van Haarlem Live’. Het idee van ‘Amstel Live’ en dan aangevuld met een spannende spelshow met spectaculaire hoofdprijzen en kleine horecaprijzen.

Trek de kroeg je huis in!

Dus meld je horecazaak gratis aan en ontvang steun!
Tijdens de LIVE SHOW kunnen gasten spectaculaire hoofdprijzen winnen. We zouden dit graag aanvullen met kleinere prijzen uit de horeca. Als voorbeeld; Biertjes met bitterballen of bubbels met oesters. Deze prijzen komen in een grabbelton en worden live op het podium uitgereikt waarbij jouw zaak wordt genoemd! Hoe meer prijsjes, hoe meer mensen we blij kunnen maken! Stel jij ook een kleine prijs ter beschikking? Geef dit aan op het aanmeldformulier. Er is geen limiet aan kijkers voor deze ONLINE LIVE STREAM. Deze wordt zeer professioneel opgezet en aangelegd en is te zien door wel tienduizenden mensen. Er wordt een ‘studio’ gebouwd in muziekcafé Stiels en er zullen bekende gezichten uit de horeca de show ‘hosten’. Tevens zullen er zeer bekende Haarlemse artiesten mee doen aan deze ONLINE LIVE MUZIEK SHOW ‘De vrienden van Haarlem Live’ met The Family & Friends en diverse gastoptredens. Tickets zijn verkrijgbaar via een online ticketshop welke vrijdag bekend zal worden gemaakt.

Let op: Op 5 februari treden we centraal naar buiten met de aankondiging van dit grootschalige online evenement en start de ticketverkoop.

Let op: Alle media content wordt later deze week, na aanmelding van jouw zaak, via de mail aangeleverd. Hiermee kan je vanaf vrijdag 5 februari de promotie starten en jouw gasten enthousiasmeren. Dit kun je gebruiken voor je social media kanalen, website en nieuwsbrief.

Wat moet ik nu doen?
Meld je horecazaak snel aan. Jouw horecazaak kan alleen mee spelen als jij deze hebt aangemeld. Ga naar www.escapethelockdown.online/a... en meld jouw Haarlemse Horecagelegenheid aan. Zorg dat de deelnemers voor jouw zaak gaan spelen en zet al je media kanalen in!

Schrijf je zo snel mogelijk in om er verzekerd van te zijn dat gasten voor jouw horecazaak kunnen spelen. Inschrijvingen na donderdag 16:00 uur 1 à 2 werkdagen verwerkingstijd. Voor vragen kun je mailen naar info@escapethelockdown.online

Omzet door support en deelname
Even simpel rekensommetje; Weet jij 100 gasten te overtuigen om voor jouw zaak te spelen? Dan stuur jij in 2021 een factuur van 100 x € 5,00 = € 500. Als de deelnemers ook nog kiezen voor een Haarlemse borreltas, komt hier eventueel dus nog 100 x € 2,50 = € 250 bij.
De omzet die wordt gegenereerd door de aankoop van tickets en borrelboxen door de deelnemers die spelen voor jouw zaak kan in iedere gewenste maand in het jaar 2021 na de spelshow worden uitgekeerd door middel van het versturen van een factuur. De omzet van de kaartverkoop komt op rekening van de organisatie en wanneer het jou het beste uitkomt, mag je een factuur sturen voor het aantal deelnemers dat voor jouw zaak heeft gespeeld. Deze informatie wordt binnen een week, door de organisatie, na de spelshow met je gedeeld waarmee je inzicht krijgt in jouw verdiensten en de factuur kan opmaken. Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens