Wij hopen dat jullie een goede zomer hebben gehad, en dat die een klein beetje van het sluitingsdrama heeft kunnen wegnemen.

De terrassen in de gemeente Heerlen mochten vergroot worden om de kans te geven de oude aantallen stoelen neer te zetten op 1,5m afstand. De politiek wil weten hoe de ervaringen zijn van omwonenden, retail en ook de horeca. Uiteraard is de mening van de horeca hierbij belangrijk, daarom ook het verzoek om de enquête in te vullen en voor 7 september terug te sturen. Zo telt het geluid van de horeca mee in de besluitvorming.

De gemeente heeft overigens reeds toegezegd dat de verruiming van de terrassen, die officieel zou gelden tot 1 september, verlengd wordt tot minimaal 1 april 2021!
Dus wanneer het voor jullie mogelijk is om een groter terras buiten te zetten, dan hoeft deze in de komende minimaal 7 maanden niet verkleind te worden.

Wij wensen jullie veel gezondheid en goede zaken. Bij vragen kunnen jullie ons altijd benaderen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens