Nieuw Ledenraadslid Rien Mol stelt zich voor. Rien vertegenwoordigt de doelgroep cafés.

Mijn naam is Rien Mol. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van Landgoed Het Rheins in Enter. Ik ben getrouwd met Sandra en heb twee dochters, Lisa en Jasmijn.

In 2000, op mijn 21e, ben ik begonnen met Landgoed Het Rheins. Op deze plek hadden mijn ouders daarvoor een agrarisch bedrijf. Door de jaren heen hebben wij ons bedrijf opgebouwd. Inmiddels bestaat het uit een restaurant, meerdere zalen, een kinderboerderij met speeltuin en midgetgolfbaan en we verhuren op ons landgoed zes vakantiehuizen/groepsaccommodaties.

Bestuurlijk ben ik actief in het Gemeentelijk belang in onze gemeente en ben ik beëdigd trouwambtenaar. Ik voltrek ook huwelijken op ons landgoed.

Sinds 2015 ben ik actief binnen Koninklijke Horeca Nederland, waar ik begon als voorzitter van de afdeling Wierden - Twenterand. In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier en toewijding gewerkt aan het vertegenwoordigen van de belangen van horecaondernemers in deze gemeenten. Sinds 2023 vervul ik ook het regiovoorzitterschap van KHN Overijssel en in 2024 ben ik als Ledenraadslid geïnstalleerd.

Als Ledenraadslid vertegenwoordig ik de doelgroep cafés. Cafés zijn de huiskamers van de horeca met een grote maatschappelijke functie. Als Ledenraadslid kijk ik ernaar uit om aan de slag te gaan voor doelgroep cafés en hiervoor hun standpunten goed te vertegenwoordigen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens