Goed nieuws voor mkb-ondernemers die in de eerste digitaliseringsvoucherregeling van het programma Sm@rt Together geen voucher konden bemachtigen. Er komt op 4 september extra budget beschikbaar voor een kortlopende regeling waarin ondernemers opnieuw vouchers voor hun digitalisering kunnen aanvragen.

Er is een tweede ronde voor de Digitaliseringsvouchers van Sm@rt Together aangekondigd. Deze regeling biedt de kans voor mkb-ondernemers om 50% subsidie te ontvangen tot een bedrag van € 2.000,- om hun bedrijf toekomstbestendig te maken door te investeren in digitalisering. De regeling is open voor mkb-ondernemers in de regio Arnhem-Nijmegen. De regeling opent op 4 september (aanvragen t/m 11 september) en is naar verwachting snel overtekend.

Bereid je dus goed voor in de maand augustus door ter voorbereiding alvast de Zelfscan in te vullen en in gesprek te gaan met een digitaliseringsleverancier over een passende offerte en bestudeer de voorwaarden van de regeling.

Daarnaast organiseert Lifeport MKB op maandagochtend 28 augustus van 09.15 - 10.00 uur een webinar waarin het de vragen van ondernemers beantwoordt. Aanmelden voor dit webinar kan via voucher@rvnhub.nl.