Op 25 en 26 november is het Horeca & Toerisme College van ROC Midden-Nederland officieel heropend na een ingrijpende ‘vernieuwbouwing’.

Ter ere van deze heropening hebben KHN regiobestuurders Paul Ruiter en Pike Uittenbogaard namens de regio Midden-Nederland een mooi en passend cadeau overhandigd aan de directeur van dit College, Suzanne Staal.

Met het schildje: ‘De gastvrijheid van ‘Lokaal’ is de toekomst voor KHN regionaal’ bevestigen zij dat een goede samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven in de regio van groot belang is om er voor te zorgen dat er horeca vak professionals worden opgeleid nu en in de toekomst. Samen maak je het onderwijs.

In het hypermoderne onderwijsgebouw kunnen studenten en professionals uit de hospitality branche nog beter worden opgeleid voor de arbeidsmarkt of een vervolgopleiding.

Horeca & Toerisme College - ‘Grenzeloos Gastvrij’
Het Horeca & Toerisme College is een van de 13 kleinschalige, branchegerichte mbo-colleges van ROC Midden-Nederland. Jongeren en jong volwassenen worden opgeleid voor de arbeidsmarkt of een vervolgopleiding. Het college biedt mbo opleidingen, op niveau 1 t/m 4, aan op het gebied van Facilitaire Dienstverlening, Toerisme & Recreatie en de Horeca – zowel de witte als zwarte brigade en de middelbare hotelschool. Ook professionals, die al werkzaam zijn in de sector gastvrijheid kunnen door Bedrijfsopleidingen en trajecten in het kader van Leven Lang Ontwikkelen zich verder bekwamen in het vak.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens