Iedereen is druk en heeft al heel veel verplichtingen. Dan komt een algemene ledenvergadering (ALV) van KHN Lelystad wel heel slecht uit en is dat het eerste wat je overslaat. Dat begrijpen wij heel goed maar we moeten toch aan onze verplichtingen voldoen.

Het bestuur heeft er dan ook voor gekozen om de financiële stukken dit jaar via deze weg met jullie te delen. Zijn er vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar lelystad@khn.nl. Wanneer wij geen reactie ontvangen gaan we ervan uit dat alles akkoord is en wordt het verder afgehandeld.

We willen natuurlijk wel graag met jullie in contact blijven en gaan dan ook proberen om elkaar weer snel te ontmoeten. Zien we jouw dan?

Bijlagen: begroting 2023* en jaarrekening 2021*

* Op Mijn KHN kun je deze financiële stukken downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens