Praktische duurzame kooktips voor koks, horecaondernemers en studenten.

Midpoint Brabant heeft KHN regio Midden-West Brabant gevraagd onderstaande uitnodiging met jullie te delen.

Hoe zorg je dat er geen halfvolle borden terugkomen van de tafels en er geen eten in de prullenbak verdwijnt? Wat kun je hier zelf aan doen? En wat levert dit je op? Hierover gaan we samen in gesprek tijdens het eindevenement van de Horeca Food Waste Challenge.

Gespreksleider is August de Vocht, bedenker van NoFoodWasted en expert in creatieve oplossingen voor het tegengaan van voedselverspilling. Aan bod komen diverse inspirerende sprekers:

  • Albert Kooy, initiator De Nieuwe Nederlandse Keuken, neemt je mee op een inspiratiereis;
  • Ralph Blaakenburg, chef-kok Auberge du Bonheur, vertelt over zijn praktijkervaringen en verrast je met een no waste hapje;
  • Thomas Luttikhold, oprichter van WasteWatchers, presenteert de resultaten van de Horeca Food Waste Challenge en uiteraard worden de deelnemers in het zonnetje gezet;
  • Jos Klerx, sectormanager horeca, recreatie en toerisme Rabobank, geeft je inzicht in de actuele trends in de horecasector en de rol van Food Waste hierin.

Natuurlijk onthullen we ook de resultaten van de laatste Horeca Food Waste Challenge en zetten we de deelnemers in het zonnetje.

Kortom, je krijgt volop concrete handvatten om minder voedsel te verspillen in je eigen keuken. Na het evenement ontvang je een overzicht met alle praktische tips die aan bod komen bij de gesprekken die we met elkaar hebben.

Wanneer: maandag 20 maart 2023
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Waar: Auberge du Bonheur, Bredaseweg 441 in Tilburg

Aanmelden
Bekijk hier de uitnodiging en tevens aanmeldformulier, aanmelden kan tot 13 maart.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens