In de huidige veranderde maatschappij heerst er een andere prioritering bij de medewerkers als het gaat om arbeidsethos. Maar als collega's werk je samen aan een totaalbeleving voor de gast. Hoe kun je nu samen deze klus klaren?

FoodLab Limburg wil de horeca graag ondersteunen. Daarom organiseert FoodLab Limburg deze basistraining Leidinggeven in de horeca. Dit om ten tijde van de krapte op de arbeidsmarkt toch succesvol te zijn! Dit is dé kans om je kennis op te frissen! En profiteer meteen van de subsidie die hiervoor wordt verstrekt. Maar zeker ook je medewerkers kunnen zich, via jouw bedrijf, aanmelden voor deze training en profiteren van dezelfde aanbieding!

Basistraining Leidinggeven in de horeca

Deze basistraining Leidinggeven in de horeca geeft jou handvatten om op de werkvloer te coachen; niet vanuit de hiërarchie maar vanuit gelijkwaardigheid. Na het volgen van deze basistraining heb je geleerd hoe zelfsturende teams opereren en welke rol jij daarin kunt vervullen. Daarnaast ben je in staat om het beste uit je medewerker te halen, doelen helder te formuleren en teamleden resultaatgericht te sturen.

Deze training wordt aangeboden in het kader van de subsidieregeling NL Leert Door – Sectoraal Maatwerk. Op deze wijze kan een training met hoge korting worden aangeboden aan werkgevers en hun medewerkers. Er zijn maar twee voorwaarden om voor deze subsidie in aanmerking te komen, namelijk dat de werkgever de kosten draagt en dat de deelnemer het traject afrondt.

De training behelst 3 dagdelen met een studiebelasting van 10 uur.
Aan de orde komen onder andere de volgende onderdelen:

  • Coachingstechnieken
  • Gesprekstechnieken
  • Structuur in het dagelijks werk
  • Omgang met elkaar op de werkvloer
  • Feedback geven
  • Feedforward
  • Reflectie
  • Binden en boeien van je personeel

Datum

Lesdag 1 : Woensdag 09 maart 2022
Lesdag 2 : Dinsdag 29 maart 2022
Lesdag 3 : Woensdag 20 april 2022
Steeds van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Duur

3 dagdelen van 2,5 uur.

Beschikbare plaatsen : nog maar 15

Locatie: Op locatie

Prijs: € 123 per persoon (na aftrek van subsidie – NL Leert Door). Normale prijs is € 232.

Geïnteresseerd?

Stuur dan zo spoedig mogelijk een mail naar Taco van der Bijl -projectleider FoodLab Limburg- via tacovanderbijl@foodlablimburg.nl / 06 14 96 57 70. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens