Wil jij in de toekomst goed opgeleide professionals hebben die aansluiten bij de vraag van de ondernemers én de arbeidsmarkt? En samen werken aan meer instroom van studenten en medewerkers in de sector, minder uitstroom én professionalisering? Meld je dan aan!

Studenten die in de praktijk worden opgeleid tot professionals. Daarvoor vernieuwen ROC Friese Poort en het Friesland College hun opleidingen en vragen ze een subsidie aan. Om dit te kunnen doen, zoeken we ondernemers die hiervoor de ruimte bieden en mee willen doen. Met als resultaat dat we in de toekomst goed opgeleide professionals hebben die aansluiten bij de vraag van de ondernemers én de arbeidsmarkt. Daarnaast werken we gezamenlijk aan meer instroom van studenten en medewerkers in de sector, minder uitstroom én professionalisering.

Om het project te financieren, dienen we 31 januari 2022 een aanvraag in bij het Regionaal Investeringsfonds MBO (RIF). Via deze landelijke subsidieregeling kan tot maximaal 2 miljoen euro worden aangevraagd om het project uit te voeren en te verduurzamen. Tevens is cofinanciering nodig (in kind/cash) vanuit het onderwijs, overheid en bedrijfsleven.

Dit project is een uitwerking van het Actieplan Toekomstbestendige Banen 2021-2024

DOET U MEE?

Wij vragen partijen om samen te investeren in dit project voor de komende vier jaren. We creëren een breed samenwerkingsverband en community voor de Friese gastvrijheidssector. We vragen een investering in tijd (bijv. meedenken met onderwijsontwikkeling, inbrengen van projecten en begeleiden van studenten, gastdocenten, etc)

Interesse of meedoen?

Voor meer informatie, bekijk deze flyer of neem contact op met Siepie de Groot via 06 50 60 48 58 of info@groots.frl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens