Op maandag 30 mei organiseert KHN Haarlemmermeer de inspiratietour naar Scheveningen en Den Haag. We bezoeken diverse interessante horecalocaties om ideeën op te doen, kennis te delen lol te hebben en gezellig bij te praten.

We vertrekken met de touringcar rond 10.30 uur vanuit Haarlemmermeer (opstappunten in Badhoevedorp, Hoofddorp en Nieuw-Vennep) Hotel Voco Den Haag. Dit prachtige voormalige bankgebouw is gevestigd in het Hofkwartier in het centrum van Den Haag. We starten met wat lekkers en een rondleiding.

We vervolgen onze route naar The Harbour Club Den Haag. Het spiksplinternieuwe restaurant bevindt zich in het creatieve bedrijfspand BINK36 op de vijfde verdieping. Gasten genieten hier van heerlijke gerechten en wekelijks entertainment. Wij zullen hier van de lunch genieten en een rondleiding krijgen.

In Scheveningen bezoeken we Rodizio Brazilian Grill met een authentieke Braziliaanse keuken in een prachtige locatie. De volgende stop is het Inntel Hotel Den Haag Marina Beach. Hier kunnen we genieten van een uitzicht op zee en de skyline van Den Haag. Na de rondleiding vertrekken we naar de laatste bestemming; Barbarossa Beach. Sinds de zomer van 2013 is Barbarossa met haar elegante stijl een aanvulling op het idyllische “Zwarte Pad”. Hier eindigen we met een borrel en hapjes voordat we rond 18.00 uur de bus naar huis instappen.

Een gevarieerd en interessant programma, dat je niet wilt missen! Voor € 50,- per persoon geniet je van een volledig verzorgd programma en ben je eind van de dag geïnspireerd, up to date en voldaan!

Aanmelden kan via deze link. Zorg dat je er bij bent!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens