Werk je in de gastvrijheidssector? Bijvoorbeeld bij een hotel, bed & breakfast, museum of een camping of jachthaven? En heb je contact met de bezoekers & gasten in Regio Alkmaar? Geef je dan op voor de Front Officedag.

Toeristisch Netwerk Regio Alkmaar & Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing heeft het bestuur gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Dit is voor Front-Office medewerkers dé gratis dag die je niet wilt missen!

Toeristisch Netwerk Regio Alkmaar & Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing nodigen je graag uit op dinsdag 21 maart. Samen gaan we de hele dag op ontdekkingstour in Regio Alkmaar om te zien, voelen, proeven én beleven. We hebben een leuk, gevarieerd en interactief programma samengesteld waarin je je eigen regio door de ogen van de bezoeker kunt ervaren!

De front officedag

In de ochtend starten we bij de Alkmaar Store (VVV) op het Waagplein in Alkmaar. We maken kennis met elkaar en de dag wordt doorgenomen. Daarna volgt een interactieve kennisquiz over Regio Alkmaar waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Vervolgens neemt een gids ons mee op een stadswandeling door Alkmaar met een bezoek aan onder andere de Grote Kerk en het Stedelijk Museum Alkmaar . Rond lunchtijd (we zorgen voor een heerlijke lunch) gaan we de bus in. Zo gaan we de regio verder ontdekken en brengen we een bezoek aan een aantal fantastische locaties. Een tipje van de sluier kunnen we wel oplichten. We gaan de vuurtoren van Egmond beklimmen; een hoogtepunt van de dag. En we gaan ook een heel gaaf Escape uitje doen en dit is een primeur. Meer vertellen we nog niet, het moet nog een beetje een verrassing blijven!

Deze dag wil je niet missen!

Meld jezelf -en je collega’s- snel aan voor deze leuke en leerzame dag! Klik hier voor het volledige programma en aanmelden.

Doe het snel want VOL=VOL!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens