Op woensdag 31 mei organiseert KHN Haarlemmermeer een inspiratiedag met diverse bezoeken aan bijzondere locaties in twee unieke en historische plaatsen: Alkmaar en Hoorn.

Rond 09.00 uur vertrekken wij vanuit Haarlemmermeer. In het voormalige gevangenisgebouw Schuterswei, welke in 2020 is omgetoverd tot Hotel The Fallon, starten we deze dag gezamenlijk met de algemene ledenvergadering (ALV).

Na de ALV lunchen wij op deze inspirerende locatie, om vervolgens naar de tweede locatie van de dag te gaan.
De tweede locatie is Proeflokaal de Boom; een oergezellig, karakteristieke Bourgondisch Café onder het Biermuseum in Alkmaar. Aansluitend vertrekken we naar het pittoreske Hoorn.

In Hoorn starten wij in de monumentale Grote Kerk; Saint & Haevens. Daar zullen wij het hotel en restaurant bezoeken waar vele bijzondere evenementen op locatie gegeven kunnen worden. Vervolgens vertrekken we naar de laatste locatie; Strandpaviljoen Oranje Buiten. Oranje Buiten is gelegen aan het Markermeer en is een unieke locatie voor een hapje en een drankje, een vergadering of een bruiloft.

Na deze afsluiter op het strand, zullen wij om 17.15 uur terugkeren. De verwachting is dat wij rond 18.00 – 18.30 uur terug zullen zijn op beginbestemming.

Wanneer : Woensdag 31 mei 2023
Tijd : 09.00 uur tot circa 18.00 uur
Waar : Vanuit Haarlemmermeer. Je kan kiezen tussen de opstapplaatsen Station Nieuw Vennep, Station Hoofddorp of het Ramada Hotel Badhoevedorp.

Deelnemersbijdrage

Voor € 75,- per persoon geniet je van een volledig verzorgd programma en kom je aan het einde van de dag moe maar geïnspireerd thuis.

Aanmelden

Aanmelden kan via dit formulier. Zorg dat je erbij bent!