De kroegen zijn alweer een aantal weken dicht. Maar ondanks dat de koelkasten uitstaan en de lichten niet branden, blijven de hersens actief. Stichting STAD komt samen met twaalf cafés met Gappie Tappie: de oplossing voor het verlangen naar de kroeg.

Als jij niet naar de kroeg kan, dan komt de kroeg wel naar jou”, zegt Twan van de Vijfhoek, die de rol van Gappie Tappie vervult in de promovideo.

Met verschillende bakfietsen en een oude DAF die beschikken over een mobiele tap worden de Haarlemmers voorzien van een versgetapt speciaalbiertje. Gewoon, aan de voordeur. Het pakket dat je erbij krijgt bevat door Jopen geselecteerde biertjes, een snack en toegang tot online spellen en muziek die je de hele avond zullen vermaken. Elke kroeg heeft zijn eigen spel én zijn eigen weekend, waardoor men zijn of haar favoriete kroegbaas op veilige afstand weer recht in de ogen aan kan kijken.

Kijk hier naar een impressie.

Daarnaast is Gappie Tappie ook uitermate geschikt voor bedrijven. Een origineel cadeau voor je thuiswerkende medewerkers of als interactief kerstpakket. Voor zakelijke bestellingen kan worden gemaild naar redactie@stad-haarlem.nl .

Dus, heb je zin in heerlijke speciaalbiertjes en wil je de Haarlemse kroegen een hart onder de riem steken? Bestellen kan via www.gappietappie.company.site.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens