In deze nieuwsbrief een update over onder andere horeca huisregels, bezorgdiensten, registratietool en gezondheidscheck. Gastvrij Heerlen biedt hiervoor een centraal registratiesysteem aan.

Namens KHN Heerlen, Ondernemersfonds Heerlen, Heerlen Mijn Stad en de Gemeente Heerlen delen wij graag met jou de onderstaande informatie.

Eindelijk is er weer een klein beetje licht aan het eind van de tunnel. De heropening van terrassen in de buitenlucht staat voor velen voor de deur en we hopen natuurlijk dat ook de rest van de horeca weer spoedig open kan! We kunnen ons voorstellen dat je enorm druk bent met de voorbereidingen. We willen daarbij helpen en informeren je graag over het volgende.

Registratietool en gezondheidscheck

Het openingsprotocol schrijft o.a. een gastenregistratie en gezondheidscheck voor. Om jullie zoveel mogelijk te ondersteunen zijn we er samen met horecaondernemers van het Pancratiusplein in zeer korte tijd in geslaagd om een praktische tool te regelen die we graag aan alle horecaondernemers in Heerlen aanbieden.

Onder de vlag van Gastvrij Heerlen bieden wij hiervoor een centraal registratiesysteem aan. De tool wordt gerealiseerd door het bedrijf Ad Up. Het project wordt nagenoeg volledig gefinancierd vanuit Ondernemersfonds Heerlen maar ook Heerlen Mijn Stad en de gemeente dragen hun steentje bij zodat we de tool voor een heel jaar aan jou beschikbaar kunnen stellen voor een bijdrage van slechts € 25,-.

Lees meer over deze gemakkelijke tool via de bovenstaande link of meld je direct aan via www.gastvrij-heerlen.nl.

Let op: omdat de pagina van Gastvrij Heerlen in topsnelheid is ontwikkeld ziet deze er nog enigszins sober uit. Dit wordt de komende dagen verder doorontwikkeld.

Horeca huisregels

Wil jij je gasten nog attenderen op de huisregels voor de horeca die op dit moment gelden? In de bijlage kan je zowel de algemene poster vinden, als een poster waarop ook de registratie-tool Gastvrij Heerlen genoemd wordt, deze kan je gemakkelijk printen, of gebruiken op je website en/of sociale media.

Bezorgdiensten

Omdat de terrassen op veel plekken uitgebreider zijn vragen we aan de ondernemers met bezorgservice, zowel op de fiets als met scooter/auto, om zeker tussen 12.00-18.00 extra rekening te houden met overstekende obers en gasten. Als we samen allemaal extra opletten zorgen we samen voor een veiligere omgeving.

Gemeente

Heb je vragen over vergunningen of andere gemeentelijke aangelegenheden neem dan contact met
horeca@heerlen.nl.

Ook de ondernemers die wellicht nog niet open kunnen/gaan nemen we alvast mee in deze mail, op die manier blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen. Als je wel in de voorbereiding zit, dan wensen we jou heel veel succes!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens