Graag maken wij je attent op het bestaan van de horecasfeerlijn van de politie Team Jan Hendrikstraat.

Voel je dat de sfeer in jouw bedrijf negatief verandert dan kun je gebruik maken van de horecasfeertelefoon van de politie (team Jan Hendrikstraat) om hiervan voortijdig en preventief melding te maken. Het gaat om dit geval om iets dat mogelijk dreigt te gebeuren en mogelijk uit de hand kan lopen in jouw horeca bedrijf. Bel in dat geval 088-9646013. Dit nummer is 24 uur bereikbaar.

Let op! Het gaat hier om bedrijven die behoren tot het verzorgingsgebied van voornoemd team. Voor een vraag aan de politie (geen spoed, wel politie), bel nummer 0900-8844. Voor situaties in uw bedrijf die een spoedeisend karakter hebben belt u in alle gevallen 112.

Het is van belang om te vermelden dat gebruik maken van de sfeerlijn om preventief melding te maken van een dreigende situatie in jouw bedrijf als een pluspunt wordt gezien door gemeente en politie en in geval van escalatie een positief effect kan hebben op mogelijke verwijtbaarheid.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens