Wat vind jij van het ondernemersklimaat in Amsterdam? Hoe denk jij over economie, veiligheid en de toekomst? Geef jouw mening en vul in 10 minuten de ondernemers enquête Amsterdam in.

Ga naar de enquête.
Graag willen we met onze partners meer inzicht over ondernemersklimaat, veiligheid, bereikbaarheid, economie en de kwaliteit van de openbare ruimte in de binnenstad. Ook zijn er vragen gericht op toekomstverwachtingen en wat er anders en beter kan in Amsterdam.

De Amsterdam City index 2022

Dit wordt verwerkt in de jaarlijkse cityindex van Amsterdam City (vertegenwoordiger van alle ondernemers in de binnenstad) en helpt ons in de lobby m.b.t. dossiers met de gemeente. De Amsterdam City index 2022 is de barometer van de economie en zal begin maart verschijnen en met iedereen gedeeld worden. Dank alvast voor je deelname.

Ook vragen we je aandacht voor de petitie OPEN! Horeca en retail van Amsterdam City. Wil je de petitie ondertekenen en delen?

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens