De gemeente Amersfoort werkt aan het actualiseren van de huidige Nota Horeca- en terrassenbeleid, die stamt uit 2013. Geef jouw mening en vul de enquête in.

De gemeente wil graag de mening van zo veel mogelijk ondernemers, bewoners en andere belanghebbenden over het huidige beleid betrekken bij het opstellen van de nieuwe beleidsnota. Daar willen zij jou voor uitnodigen om een enquête in te vullen.

Enquête

Via deze link kan de enquête -tot en met zondag 9 oktober aanstaande- ingevuld worden. Hoe meer mensen hun stem laten horen, hoe beter de gemeente een afweging van de verschillende belangen kan maken. Aarzel niet en neem een paar minuten de tijd om deze in te vullen.

Hiermee draag je bij aan de totstandkoming van het nieuwe beleid en door meer input kunnen er ook meer wensen behartigd worden. Nadat de resultaten van de enquête door de gemeente zijn geanalyseerd, organiseren zij een aantal bijeenkomsten met belanghebbenden, waaronder jou. Het doel van de bijeenkomsten is om meer duiding te kunnen geven aan de resultaten van de enquête. Tijdens de bijeenkomsten worden de resultaten van de enquête gepresenteerd, waarna jij jouw suggesties voor het nieuwe beleid kunt geven. De bijeenkomsten zullen plaatsvinden van 17 t/m 19 oktober. Je ontvangt een brief met de datum en het tijdstip waarop je welkom bent.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens