Ondernemers kunnen in gesprek gaan met een expert en ontdekken wat een circulaire economie voor ze kan betekenen.

Waar zit de grootste impact en wat zijn de grootste uitdagingen? Hoe ga je om met materialen en producten uit geografische gebieden waar je eigenlijk niet afhankelijk van wil zijn? Hoe maak je je klaar voor klanten en werknemers die steeds meer duurzaamheid van je verwachten? Wat zijn mogelijke oplossingen voor alsmaar duurder wordende materialen en producten?

Kansen en mogelijkheden
In de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo kunnen in totaal maximaal tien bedrijven gebruik maken van een eerste kennismaking en een verdiepende sessie met een expert over circulaire economie en circulair ondernemen. In het eerste gesprek krijgen bedrijven uitleg over wat een circulaire economie voor hun onderneming kan betekenen. In het tweede gesprek wordt er dieper ingegaan op concrete kansen en mogelijkheden die er zijn. Meerdere collega’s mogen aanwezig zijn bij de gesprekken.

Circulair Hero
Bedrijven zullen begeleid worden door Klaske Kruk, oprichter van adviesbureau Circularities, winnares van meerdere duurzaamheidsprijzen en tijdens de Week van de Circulaire Economie uitgeroepen tot Circular Hero: “De circulaire transitie is voor 75% afhankelijk van gedragsverandering en voor slechts 25% van technologie en grondstoffen. We zijn praktisch ingesteld en richten ons op het hands-on vertalen van de circulaire economie in theorie naar praktijk.”

Aanmelden
Bedrijven kunnen zich aanmelden via: klimaat@debuch.nl.
Meer informatie over wat de gemeente doet op gebied van circulair ondernemen is te vinden op Klimaatplein Bergen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens