Vorig jaar hebben wij jou geïnformeerd over het feit dat de gemeente Bergen voornemens was om beleid vast te stellen op het gebied van geluid, evenementen en terrassen.

We hebben jou toentertijd de concept regels voorgelegd en naar aanleiding van onder andere jouw opmerkingen hebben we contact opgenomen met de gemeente en zijn de concept beleidsstukken aangepast.

Deze aanpassingen zijn inmiddels ook geaccordeerd door het college, wat inhoudt dat het voorstel op 12 juli door de gemeenteraad wordt behandeld. Op 23 juni wordt het stuk behandeld in de commissie bestuur en financiën.

Ter volledigheid kun je de stukken inzien op de website van gemeente Maas en Niers Vergadering Commissie Bestuur en Financiën 23-06-2022.

Vragen

Wij vertrouwen er op dat we jou op deze manier volledig geïnformeerd hebben. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via maasenniers@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens