Ter compensatie van de gemaakte kosten voor het controleren van de corona toegangsbewijzen (CTB) heeft de gemeente Bloemendaal de tijdelijke subsidieregeling compensatie kosten controle CTB opnieuw ingevoerd voor het eerste kwartaal van 2022.

De gemeente Bloemendaal heeft voor het eerste kwartaal van 2022 € 89.713,- beschikbaar gekregen van het Rijk om commerciële horecaondernemers, paracommerciële horeca (onder andere sportverenigingen) en culturele instellingen te ondersteunen bij de controle van coronatoegangsbewijzen.

Kosten die gemaakt zijn tussen 1 januari en 26 maart 2022 (feitelijk tot 25 februari 2022 toen in de meeste gevallen de controleplicht verviel) komen in aanmerking voor deze subsidie.

Rekentool

Ter onderbouwing van de gemaakte kosten om het corona toegangsbewijs te controleren kun je bijgaande rekentool gebruiken. Indien je extra kosten hebt gemaakt door bijvoorbeeld een telefoon of ander mobiel apparaat aan te schaffen voor het scannen, dan kun je de factuur indienen.

Meer informatie en aanvragen

Kijk voor meer informatie en aanvragen voor ondernemers in de gemeente Bloemendaal op de website van gemeente Bloemendaal Subsidie voor controle coronatoegangsbewijzen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens