De gemeente Haarlemmermeer stelt een subsidie beschikbaar voor de extra kosten die zijn gemaakt voor het controleren van de QR-code, om gasten toe te laten in het bedrijf.

De bekendmaking van het besluit hiervoor is hier te vinden.

Vraag het aan voor 31 december

De aanvraag kun je indienen vanaf 16 december tot en met 31 december 2021. Je kunt maximaal een subsidie van 8000 euro ontvangen voor de personele en materiele kosten die zijn gemaakt in de periode van 22 september 2021 tot en met 31 december 2021. De subsidie wordt verstrekt op volgorde van binnenkomst totdat het subsidieplafond is bereikt.

Begroting gemaakte kosten en betaalbewijzen

De aanvraag kun je sturen naar het volgende emailadres: qrcodesubsidie@haarlemmermeer.nl. Dit mail adres is uitsluitend bedoeld voor het versturen van de subsidieaanvraag. Bij je aanvraag stuurt je een begroting van de gemaakte kosten en een bewijs van betaling (factuur, loonstrook, bankafschrift) mee.

In de verdeelregel tegemoetkoming kosten corona QR- code controle Gemeente Haarlemmermeer staat precies beschreven onder welke voorwaarden de subsidie wordt verstrekt en wat je moet aanleveren ter verantwoording van de aanvraag.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens