Burgemeester Harm-Jan van Schaik nodigt jou als ondernemer graag uit voor een bijeenkomst over de Gebiedsagenda van Ermelo, Harderwijk, Zeewolde (EHZ) en de provincies Gelderland en Flevoland.

We gaan in gesprek over de uitdagingen en kansen van het gebied en over hoe samenwerking in de regio kan leiden tot betere voorwaarden voor een bloeiende regio. Jouw ideeën en prioriteiten zijn daarbij voor ons belangrijk!

We organiseren hiervoor een online bijeenkomst op woensdag 24 februari aanstaande, van 19.30 tot 21.00 uur. We beseffen dat het vanwege de coronacrisis lastige tijden zijn voor bedrijven en ondernemers en waarderen het zeer als je ondanks dit wil meedenken over de Gebiedsagenda. Jouw input is waardevol voor ons. Bekijk hier de uitnodiging.

Aanmelden
We vragen je uiterlijk maandag 15 februari aanstaande per e-mail (aan m.dekok@berenschot.nl) te laten weten of je aanwezig bent (op dit mailadres ontvang je ook de Zoom-uitnodiging en instructies). Hopelijk tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens