Heb je extra kosten gemaakt tussen 22 september 2021 en 31 december 2021? Ter compensatie van de kosten die gemaakt zijn om het CTB te controleren heeft de gemeente Heemskerk subsidie beschikbaar gekregen vanuit het Rijk.

De subsidie is bedoeld voor bedrijven/organisaties of instellingen in Heemskerk die verplicht zijn het CTB te controleren en dit ook uitvoeren in de praktijk.

Voor het berekenen van de extra personeelskosten kun je bijgaande rekentool gebruiken als hulpmiddel. Vervolgens maak je een factuur met eigen naam en logo die voldoet aan de voorwaarden zoals gesteld.

Hieronder samengevat de voorwaarden voor de onkostenvergoeding:

  • Je hebt een horecavergunning;
  • Je maakt extra kosten voor ondersteuning bij het controleren van het coronatoegangsbewijzen;
  • Je maakt hiervoor kosten tussen 22 september 2021 en 31 december 2021;
  • Kosten die in aanmerking komen voor vergoeding: (Extra)Inhuur van werknemers voor controle van het CTB; Materiële kosten die de controle van het coronatoegangsbewijs en identiteitsdocument faciliteren.

Aanvragen

Aanvragen kunnen worden gestuurd naar apv@heemskerk.nl o.v.v. Subsidie CTB. Denk hierbij aan het toevoegen van een factuur en/of bewijsstukken.

Zie ook: Onkostenvergoeding coronatoegangsbewijs (CTB) | Gemeente Heemskerk

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens