Ter compensatie van de gemaakte kosten voor het controleren van de corona toegangsbewijzen (CTB) hebben de gemeenten Heemstede en Bloemendaal de Tijdelijke subsidieregeling compensatie kosten controle coronatoegangsbewijzen ingevoerd.

De gemeente Heemstede heeft € 43.000 beschikbaar gekregen van het Rijk om (horeca)ondernemers te ondersteunen bij de controle van coronatoegangsbewijzen.

De gemeente Bloemendaal heeft € 57.000 beschikbaar gekregen van het Rijk om commerciële horecaondernemers, paracommerciële horeca (onder andere sportverenigingen) en culturele instellingen te ondersteunen bij de controle van coronatoegangsbewijzen.

Kosten die gemaakt zijn van 22 september tot en met 31 december 2021 komen in aanmerking voor deze subsidie.

Ter onderbouwing van de gemaakte kosten om het corona toegangsbewijs te controleren kun je bijgaande rekentool gebruiken. Indien je extra kosten hebt gemaakt door bijvoorbeeld een telefoon of ander mobiel apparaat aan te schaffen voor het scannen, dan kun je de factuur indienen.

Voor meer informatie en aanvragen voor ondernemers in de gemeente Heemstede zie: Tijdelijke subsidieregeling compensatie kosten controle coronatoegangsbewijzen (CTB) | Gemeente Heemstede.

Voor meer informatie en aanvragen voor ondernemers in de gemeente Bloemendaal zie: Tijdelijke subsidieregeling compensatie kosten controle coronatoegangsbewijzen (CTB) | Gemeente Bloemendaal.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens