Het afgelopen jaar zijn wij met vertegenwoordigers van de horeca lokaal, voorzitter de heer T. Fredriks van KHN Hattem-Heerde en de regiomanager van KHN Gelderland de heer Richard Dijkgat in gesprek geweest over de coronacrisis en de gevolgen voor de horeca.

Wij begrijpen jouw gevoel van onmacht en dat de afgekondigde maatregel van 13 oktober jongstleden om de horeca voor de 2e keer volledig de deuren te laten sluiten voor jou erg hard is aangekomen. Wij kunnen ons levensgroot voorstellen dat dit voor jouw bedrijfsvoering een grote klap heeft betekend, een financieel gat dat niet op te lossen is. De Rijksoverheid is afgelopen week met een extra financieel maatregelen pakket gekomen voor onder andere jouw branche, de horeca. Wat dit exact voor jou als horecaondernemer betekent bovenop het steunpakket wat er nu voor je ligt, kunnen wij niet zomaar beoordelen. Ook dit onderwerp staat op de agenda die wij met jouw vertegenwoordigers bespreken.

Maar, wellicht wil je als horecaondernemer zelf ook in gesprek met de lokale overheid over jouw eigen persoonlijke situatie. Heb je vragen? Of heb je anderszins hulp nodig om door deze crisis heen te komen! Burgemeester Wiggers en wethouder Meijer willen hierover graag met jou in gesprek. Tijdens de afgelopen ledenvergadering van KHN Hattem-Heerde hebben wij dit al aangegeven. Echter, alle leden waren deze vergadering niet aanwezig. Daarom doen wij nogmaals de oproep per mail.

Wil je graag een persoonlijk gesprek met de burgemeester en de wethouder? Dan kun je je hiervoor aanmelden bij Riette Bijsterbosch, adviseur Economische zaken gemeente Heerde. Telefonisch bereikbaar via het algemene nummer 0578 69 94 94. Is zij niet aanwezig, dan kan er een terugbelverzoek achtergelaten worden bij haar collega’s van het publiekscentrum. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens