Naast onderstaande informatie vindt u in de bijlage de nieuwsbrief vanuit de gemeente die u weer op de hoogte brengt van alle lokale ontwikkelingen omtrent Corona en de doorgevoerde aanpassingen naar aanleiding van de ingevoerde lockdown.

Bij deze informeer ik u over het volgende. Afgelopen zaterdagavond heeft RTV794 opnames gemaakt van een quiz in een horecalocatie. Dit terwijl horeca gesloten hoort te zijn. Ook waren er meer mensen bij elkaar dan toegestaan. Ik wil benadrukken dat dergelijke activiteiten momenteel niet kunnen. De bijeenkomst werd geconstateerd door de wijkagente. Ze heeft daarbij de in haar ogen noodzakelijke stappen genomen.

Wij wisten dat, hoewel de Kârsrit was afgelast, de Kârsquiz op radio en TV door zou gaan. Maar wij wisten niet dat deze werd gehouden in een horecagelegenheid.

Ik heb veel waardering voor initiatieven in deze coronatijd die onze inwoners thuis een plezierig moment bezorgen, en voor RTV794 in het bijzonder die dit ook mogelijk maakt. Maar een opname in een horecagelegenheid kan niet en ik betreur ook dat dit heeft plaatsgevonden. Uiteraard zal hierover na het Kerstreces nog een gesprek plaatsvinden.

Deze e-mail wordt in BCC naar de bij ons bekende e-mailadressen van horecaondernemers en de voorzitter van de ondernemersvereniging Heerde gestuurd. Ik hoop u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nog vragen heeft naar aanleiding van deze e-mail, kunt u die sturen naar corona@heerde.nl

Ondanks deze moeilijke tijd voor u als horecaondernemer, wens ik u en de uwen goede dagen en hoop ik met u op een nieuw jaar met perspectief voor uw onderneming.

Met vriendelijke groet,

Jan Willem Wiggers
Burgemeester gemeente Heerde

Bijlage: Nieuwsbrief

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens