De gemeente Hoeksche Waard heeft sinds de start van de coronacrisis een actieplan in werking dat is gericht op verenigingen en ondernemers die als gevolg van de coronacrisis in acute problemen zijn gekomen.

De gemeenteraad heeft besloten dit plan met een jaar te verlengen tot 1 januari 2023 om zo een beperkt vangnet te creëren voor ondernemers en verenigingen die zwaar getroffen worden door de coronamaatregelen en niet of onvoldoende in aanmerking komen voor steunmaatregelen vanuit het Rijk.

HWHelpt.nl
Deze noodsteunmaatregelen bestaan uit het afgeven van garanties, verstrekken van leningen, verstrekkingen ‘om niet’ en vouchers voor coaching, juridisch en/of financieel advies. Voor de vouchers heeft de gemeente dit voorjaar samen met partners het initiatief HWHelpt.nl opgestart. Ben je ondernemer en zit je in zwaar weer? Blijf er niet alleen mee lopen en vraag hulp. De experts van HWHelpt.nl kijken met een frisse blik naar jouw situatie en geven advies welke stappen je het beste kunt nemen. Dit advies is gratis voor jou. Er is ook ruimte voor een stukje mentale begeleiding door de vouchers voor (bedrijfs-)coaching. Kijk op de site van HWHelpt.nl en stuur een mail naar partners@hwhelpt.nl met een korte toelichting van je situatie. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard wordt je hulpvraag vertrouwelijk behandeld.

Kijk voor meer informatie op de website van gemeente Hoeksche Waard 'Lokaal corona noodsteunpakket verlengd in 2022'.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens