Veel ondernemers en ZZP’ers worden hard getroffen door de aanhoudende coronamaatregelen. Het Rijk ondersteunt ondernemers met noodpakketten. Daarnaast biedt de gemeente ondernemers verschillende mogelijkheden voor financieel advies en begeleiding. Op deze manier willen we ondernemers blijven helpen om de coronacrisis zo goed mogelijk door te komen. Wij helpen je graag en zetten hieronder de mogelijkheden op een rijtje.

Hulp bij financiële administratie
Dreig je met jouw bedrijf financieel uit koers te raken? Vier financieel adviseurs uit Lingewaard helpen jou om jouw financiële administratie overzichtelijk te krijgen. Jaap Sommerdijk (Van Herwijnen Kreston), Don Derksen (Derksen Financieel), Niek Reith (Reith & Te Bohmer) en Herwin Peters (Otten en Kampschreur) staan voor je klaar. De accountants bieden je een begeleidingstraject aan door het jaar heen, maar beginnen eerst eens met een intakegesprek om samen te bekijken hoe je er financieel voor staat met jouw bedrijf. Om dan te bekijken hoe verder. Dit traject kan helpen om jouw bedrijf financieel op koers te houden. Om hiervan gebruik te maken, kun je een e-mail sturen aan de gemeente via ondernemersloket@lingewaard.nl. Het Ondernemersloket verwijst je door naar één van de vier lokale accountants.

Bredere begeleiding
Heb je meer begeleiding nodig? Dan kan MKB Doorgaan jou misschien helpen. In een gesprek kijken ze samen met jou waar behoefte aan is. MKB Doorgaan heeft een netwerk van 160 organisaties die jou kunnen begeleiden. Bijvoorbeeld op het gebied van sales, marketing of financiering. Lees hierover meer op de website van MKB Doorgaan.

Bijstand voor ondernemers via de gemeente
Ondernemers uit Lingewaard kunnen voor advies, ondersteuning en bijstand terecht bij bureau zelfstandigen van de gemeente Arnhem. Zij hebben regelingen voor startende, gevestigde en oudere ondernemers. Je kunt dan denken aan een uitkering, krediet of advies om jouw bedrijf levensvatbaar te houden. Maar ook bijstand voor ondernemers die stoppen met hun bedrijf. Bureau zelfstandigen helpt jou graag verder via e-mail. Vermeld jouw naam, telefoonnummer, bedrijfsnaam, Kamer van Koophandel nummer, startdatum van jouw bedrijf en vraag en stuur jouw mail naar bureauzelfstandigen@arnhem.nl.

Schuldhulpverlening via Zuidweg & Partners
Duren de financiële problemen lang, is de Tozo niet genoeg en bieden andere mogelijkheden geen uitweg? Dan kun je via de gemeente Zuidweg & Partners om hulp vragen. Zuidweg & Partners is een onafhankelijke organisatie die helpt ondernemers bij hun schulden. Ze proberen afspraken te maken met schuldeisers. Blijkt het beter om te stoppen met jouw bedrijf? Dan kunnen we vaak een schuldtraject starten om de schade zoveel mogelijk te verminderen. Hiermee willen we voorkomen dat jouw bedrijf failliet gaat. Bel naar 035 53 85 350 of meld je aan via deze link. De gemeente betaalt deze hulp.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens