Word jij wel eens door iemand met verkeerde intenties benaderd met de vraag om een pand te verhuren? Of is er al eens geprobeerd om via een slinkse wijze via internet toegang te krijgen tot jouw gegevens?

De gemeente Nederweert heeft het bestuur van KHN Nederweert gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste ondernemer,

Agrariërs, ondernemers op de bedrijventerreinen, horecaondernemers, winkeliers, dienstverleners en elke andere ondernemer: een ieder van u kan geconfronteerd worden met ondermijnende criminaliteit. Bijvoorbeeld als u door iemand met verkeerde intenties benaderd wordt met de vraag om een pand te verhuren. Of als er misbruik gemaakt wordt van uw onderneming om geld wit te wassen. Misschien proberen criminelen om op slinkse wijze via internet toegang te krijgen tot uw gegevens.

Het RIEC, de gemeente, de politie en andere partners maken samen een vuist tegen ondermijning. Door hard op te treden. En door u te informeren over signalen en meldopties.

Op 8 februari organiseren we een thema-avond over ondermijning, speciaal voor ondernemers. Tijdens deze thema-avond is de informatie specifiek afgestemd op u als ondernemer. U kunt er een gesimuleerd drugslab bezoeken. Bureau Drugszaken geeft daarbij uitleg: hoe herkent u signalen die wijzen op drugscriminaliteit? Het RIEC geeft een uitgebreide inkijk in de aanpak van ondermijning: hoe herkent u het, hoe kunnen we elkaar versterken en hoe kunnen ondernemers zich wapenen. Ook de politie is aanwezig om informatie en tips te delen.

Het belooft een interessante avond te worden. De thema-avond is op 8 februari van 19:30 tot circa 22:00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Bent u erbij? U bent van harte uitgenodigd! Ook andere ondernemers uit Nederweert die we via de e-mail niet bereiken, zijn van harte welkom. We plaatsen de uitnodiging ook op onze website en in het Gemeente Contact.

Meld u voor 15 januari aan via dit formulier.

Alvast een mooi 2023 toegewenst!

Met vriendelijke groeten,
Gemeente Nederweert

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens