Het Rijk heeft aan gemeenten opnieuw een bedrag ter beschikking gesteld voor de ondersteuning van de naleving van de controle op corona-toegangsbewijzen (CTB).

Op verzoek van het bestuur van KHN Salland heeft het college van burgemeester en wethouders van Olst-Wijhe besloten om het beschikbare budget te verdelen onder bedrijven en organisaties die coronatoegangsbewijzen (CTB) hebben gecontroleerd in de periode van 1 januari tot en met 25 februari 2022.

Als tegemoetkoming in de kosten is voor de horecaondernemers een éénmalige bijdrage van € 500 beschikbaar. Heb je in de periode van 1 januari tot en met 25 februari 2022 controle op de CTB uitgevoerd, dan mag je een aanvraag voor compensatie controle CTB indienen.

Wat kunt je doen?

Je dient het bijgevoegde aanvraagformulier in te vullen en via email (i.harmens@olst-wijhe.nl) of post (t.a.v. Gemeente Olst-Wijhe, mevrouw Harmens, Postbus 23 8130 AA Wijhe) terug sturen naar de gemeente. Aanvragen moeten voor 22 maart 2022 worden ingediend. Aanvragen ingekomen na deze datum, worden niet in behandeling genomen. Na ontvangst van het volledig ingevulde formulier wordt het bedrag overgemaakt.

Bijlagen:
- Aanvraagformulier
- Kader

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens