Op woensdag 5 oktober heeft wethouder Salvino-Meijer met jullie gesproken over verschillende signalen uit het ondernemersveld naar aanleiding van de enorme stijging van de energieprijzen en de gevolgen hiervan voor ondernemers in onze gemeente.

De gemeente Sittard-Geleen heeft het bestuur van KHN Sittard-Geleen gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste ondernemersverenigingen,

Op woensdag 5 oktober heeft u met wethouder Salvino-Meijer en met elkaar gesproken over verschillende signalen uit het ondernemersveld naar aanleiding van de enorme stijging van de energieprijzen en de gevolgen hiervan voor ondernemers in onze gemeente.

Van Centrummanagement Sittard en Winkeliersvereniging Oud-Geleen zijn deze signalen met een brandbrief extra kracht bijgezet.

In bijgaande brief van het college wordt ingegaan op de brandbrieven en de signalen en uitkomsten die uit de bijeenkomst van 5 oktober j.l..

De reactie van college en de belangrijkste conclusies en afspraken zijn opgenomen in de brief en in de bijlage, inclusief een overzicht van maatregelen. Deze bijlage kan tevens gebruikt worden als informatie voor de achterban.

Namens wethouder Salvino-Meijer,

Met vriendelijke groeten,

Bram Winantz
Beleidsmedewerker Economische Ontwikkeling
Gemeente Sittard-Geleen
Team Economische Ontwikkeling

T 06 4321 8681
E bram.winantz@sittard-geleen.nl| www.sittard-geleen.nl

Postadres: Postbus 18, 6130 AA Sittard-Geleen
Bezoekadres: Hub Dassenplein 1, Sittard-Geleen

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens