Het college van gemeente Velsen is akkoord gegaan met een tijdelijke uitbreiding van de terrassen. De gemeente hoopt deze week op alle ingeleverde plannen te kunnen reageren, zodat er voor 1 juni meer duidelijkheid is.

Ondernemers die nog geen plan ingeleverd hebben, maar wel een verruiming van het terras zou willen, kunnen het indienen via ondernemersloket@velsen.nl.

Hoe vraag je aan:
De gemeente ontvangt graag een overzichtskaartje met daarop aangegeven het aantal m2 dat je graag zou willen benutten voor het inrichten van een terras. Op dit kaartje kun je het aantal tafels intekenen.
Het college kan, in het belang van de openbare orde, veiligheid, gezondheid en het voorkomen van overlast, nadere regels stellen aan de exploitatie van een terras. Ook behoudt de gemeente te alle tijde het recht om de tijdelijke situatie in te trekken door overlast of anderszins.

Collegebericht beleidsregel corona tijdelijke uitbreiding terrassen
Beleidsregel corona tijdelijke uitbreiding terrassen

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens