Met trots en blijdschap wordt het Economisch Convenant 2022 - 2025 gepresenteerd. Samenwerken aan een robuuste economie in Zandvoort. Een coproductie om u tegen te zeggen, waar we met zijn allen volop de vruchten van gaan plukken de komende jaren.

Ondernemers Belangen Zandvoort hoort graag welke speerpunten voor 2023 moeten worden opgepakt, geef ze door via zandvoort@khn.nl.

Dat we in Zandvoort goede en aantrekkelijke uitgangspunten voor bedrijvigheid hebben, is niets nieuws. Dat we iets kunnen neerzetten in Zandvoort weten we ook al langer. En dat de terugkeer van de Formule 1 in Zandvoort in 2021 ons ook in één klap weer terug heeft gebracht op het wereldtoneel, is niet alleen een gedroomde prestatie maar ook een dijk van een kans. Die grijpen we met twee handen aan. Het convenant is precies op tijd en van grote waarde bij het verzilveren van dit potentieel.

Zandvoort ontwikkelt zich op vele fronten. De terugkeer van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op ‘ons’ circuit is een belangrijke extra aanjager. Een krachtige katalysator die ons helpt om economisch meer mogelijk te maken en kansen te creëren. Als gemeente Zandvoort en Ondernemers Belangen Zandvoort bundelen we onze krachten om hier volop van te profiteren. We bouwen de komende jaren samen aan een robuustere Zandvoortse economie, die uit veel meer bestaat dan ‘een aantrekkelijke badplaats zijn’. Onze ambitie is om vanuit een levendig en vitaal samenwerkingsverband als ondernemers en gemeente samen integraal voeding en sturing geven aan een brede economische ontwikkeling, van januari tot en met december.

Graag bedanken we iedereen die bij de totstandkoming van het convenant betrokken is geweest. Door een actieve bijdrage te leveren of ‘gewoon’ door geduld te betrachten. Dat laatste is zeker niet gemakkelijk in een tijd waarin de toekomst nog onzeker is door Covid-19 en de economische effecten daarvan hard voelbaar zijn. De saamhorigheid in het dorp tussen ondernemers én bewoners, en de wijze waarop we de crisis samen het hoofd bieden, is geweldig en hoopvol. Maar wat zijn we toe aan ‘weer ademen’ en vooruitkijken. Het convenant vult daar alle randvoorwaarden voor in.

We staan op pole. Talloze partijen, groot en klein, hebben interesse in Zandvoort. Het is tijd om ze te laten zien hoe fantastisch Zandvoort is en nog meer wordt. We gaan samen aan de slag: gemeente, ondernemers, vastgoedeigenaren, bedrijven en ontwikkelaars. Gas!

Ellen Verheij
Wethouder Economie & Toerisme Onafhankelijk Zandvoort

Dick Hulsebosch
Voorzitter Gemeente Zandvoort Ondernemers Belangen

Gemeente Zandvoort Brochure CONVENANT 2021 digi

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens