Laten we met elkaar bouwen aan een aantrekkelijke, levendige, gastvrije en toegankelijke stad met terrassen die de kwaliteiten van de stad versterken en de belevingswaarde van de stad vergroten.

De gemeente Zwolle heeft het bestuur van KHN Zwolle & Regio gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste stadspartners,

In verband met carnaval hebben we besloten om de informatiebijeenkomst over de Terrasvisie te verplaatsen. De nieuwe datum is donderdag 29 februari 2024.

U bent van harte uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst over de Terrasvisie. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we meer over de visie en de regels voor terrassen. Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan. Ook willen we graag met u in gesprek over het vervolgproces.

Datum: donderdag 29 februari 2024
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: ANNO Stadsmuseum Zwolle, Melkmarkt 41

Bij deze uitnodiging sturen wij u alvast een beknopte versie van de terrasvisie mee. Hierin staan de ambitie, doelen en uitgangspunten, de opstelling van terrassen, een omschrijving van de terrasgebieden en aandachtspunten voor beeldkwaliteit.

Graag tot donderdag 29 februari 2024!

Deze informatie is ook te vinden op www.jouwstukjezwolle.nl/terrasvisie. Hier geven we ook een terugkoppeling van de informatiebijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

Miebet Bour

Procesmanager

Gemeente Zwolle,
Postadres: Postbus 10007, 8000 GA Zwolle
Bezoekadres: Grote Kerkplein 15
06-21968726
m.bour@zwolle.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens