Het lijkt nog ver weg maar de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 zijn ondertussen al begonnen. KHN Maastricht & Heuvelland wil dat de gemeentelijke politiek aandacht heeft voor onze sector.

Om de diverse politieke fracties input te geven voor hun verkiezingsprogramma’s (welke deze zomer worden geschreven), zullen we namens KHN Maastricht & Heuvelland een brief met onze wensen sturen en de gesprekken aangaan met de diverse fracties. Er zijn verschillende onderwerpen die we voor onze branche onder de aandacht willen brengen zoals; gemeentelijke lastenverlichting, toeristisch woning verhuur, duurzaamheid, herstel toerisme, arbeidsmarkt, etc.

We horen graag jouw mening!

We horen echter graag wat we als KHN Maastricht & Heuvelland nog meer onder de aandacht van de gemeentelijke politiek mogen brengen. Wat mogen we vooral niet vergeten? Is er een onderwerp wat jij belangrijk vindt om onder de aandacht te brengen bij jouw gemeente, laat het ons dan weten. Via maastrichtenheuvelland@khn.nl mag je de onderwerpen doorgeven.

Jouw mening telt! Alvast super bedankt voor het meedenken.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens