Op dinsdag 7 mei heeft de gemeente Valkenswaard ons uitgenodigd in ‘t Oude Wandelpark voor een bijeenkomst om bijgepraat te worden over de Horecavisie. Wat is er zoal besproken?

Cijfers
Ontwikkelingen van het aantal horecabedrijven van 2003-2018 worden gepresenteerd. Hoe verhoud het besteedbaar huishoudinkomen zich in de gemeente Valkenswaard ten opzichte van de rest van de provincie Brabant en Nederland? Middels een quiz wordt de kennis van de leden getoetst. Cor Driessen komt als winnaar uit de bus en gaat met de eer naar huis.

Trends & Ontwikkelingen
Welke trends signaleren we? Blurring, wat is dat nou eigenlijk en wat heeft zijn de invloeden bv. van het schenken van een kop koffie in een boekwinkel op de reguliere horeca? Maar ook wat denken we waar de gast van vandaag naar op zoek is? Zit het ‘m in gemak, fastfood, totaalconcept, beleving en/of gezondheid. Hoe kan de horeca in Valkenswaard hierop inspelen?

SWOT analyse
De input vanuit de horecaondernemers levert een mooie weergave op van de diverse mogelijkheden die de horeca nog heeft. Echter komt ook duidelijk naar voren waar de zorgen, kansen en bedreigingen liggen.

Om het volledige verslag en de Powerpoint presentatie te lezen, dien je in te loggen op ‘Mijn KHN’. Heb je de inlogcode niet meer? Neem dan contact op met jouw Regiomanager.

Voor vragen weten jullie ons te vinden! Jouw reactie kan gemaild worden naar onze Secretaris Peter Kooijman via valkenswaard@khn.nl. Voor algemene vragen kun je contact opnemen met Regiomanager Yumi Overbeeke op y.overbeeke@khn.nl.