De Haarlemse ondernemer zet zich graag in voor een aantrekkelijke binnenstad. Dat bleek vorige week dinsdag tijdens de BIZ Binnenstad Haarlem (Bedrijven Investeringszone) ondernemersavond bij Mooie Boules.

De informele avond stond in het teken van voortzetting van de tweede termijn BIZ Binnenstad Haarlem. Voorzitter Hildo Makkes van der Deijl: ‘We hebben nog nooit zo’n hoge opkomst gehad. Daarbij gaf een meerderheid van de aanwezigen aan het proces, om tot een tweede termijn BIZ Binnenstad Haarlem te komen, voort te willen zetten. We kijken dus terug op een geslaagde avond in een informele setting. Er kon zelfs na afloop nog een potje jeu de boules worden gespeeld.’

Lezing
Speciaal voor de avond kwam ook Annemarie van Gaal, succesvol ondernemer en investeerder, spreken. Ze gaf een inspirerende lezing over samenwerken, de kijk op de toekomst en hoe om te gaan met de zoektocht naar personeel. De aanwezige ondernemers reageerden enthousiast op haar komst en de inzichten die ze deelde.

Meerdere bijeenkomsten
In het kader van voortzetting van een tweede termijn van de BIZ worden er in de loop van het jaar nog meerdere kleine bijeenkomsten georganiseerd. Makkes van der Deijl: ‘Er is dan vooral ruimte voor persoonlijke vragen.’ In oktober moet er definitief gestemd worden over de voortzetting van de nieuwe BIZ-termijn van vijf jaar.

Over de BIZ Binnenstad Haarlem
De BIZ zet zich in voor een prettig verblijfsklimaat in de binnenstad. Zo worden diverse evenementen ondersteund die bijdragen aan een aantrekkelijke binnenstad. Denk aan Haarlem Jazz & More, Haarlem Culinair, Boring Festival, Bokbierdag en natuurlijk de jaarlijkse feestverlichting.

Klik hier voor meer informatie en foto's.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens